Тісто:
- 2 ст.муки
- 1 яйце
- 100 гр. вершкового масла
- 1\4 ч.л.солі
- 1 ч.л.соди (оцтом)
- 0.5 ст.сахарю
- 4 ст.л.сметани
- 400 гр. сиру
- 2 ст. л.сахарю
- 2 білка
- 2 ст.л. муки
- 2 жовтки + 1-2 ст.л. молока
Змішати всі продукти. Тісто вимісити так, що б від рук відставало.
Розкотати коржі. Виходить приблизно 15. На кожен коржик покласти начинку і скласти навпіл.
Краї защипнути тільки з боків. Змастити жовтком. Духовку розігріти до 200 градусів.
Випекти до рум'яної скоринки. Сочники виходять соковитими і смачними.
Смачного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар