12 березня 2012 р.

Сочники









Тісто:
  • 2 ст.муки
  • 1 яйце
  • 100 гр. вершкового масла
  • 1\4 ч.л.солі
  • 1 ч.л.соди (оцтом)
  • 0.5 ст.сахарю
  • 4 ст.л.сметани
Начинка:
  • 400 гр. сиру
  • 2 ст. л.сахарю
  • 2 білка
  • 2 ст.л. муки
Мастило:
  • 2 жовтки + 1-2 ст.л. молока
Для тіста вершкове масло розтопити.
Змішати всі продукти. Тісто вимісити так, що б від рук відставало.
Розкотати коржі. Виходить приблизно 15. На кожен коржик покласти начинку і скласти навпіл.
Краї защипнути тільки з боків. Змастити жовтком. Духовку розігріти до 200 градусів.
Випекти до рум'яної скоринки. Сочники виходять соковитими і смачними.

Смачного апетиту!

Немає коментарів:


Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready