24 лютого 2012 р.

Торт "Монастирська хата" з вишнями






Тісто:
  1. 1 пачка вершкового маргарину (250 г)
  2. 200 г. сметани
  3. 1 ч.л. соди погасити оцтом
  4. 2 склянки борошна
  5. сіль
  6. 1 банка літрова вишень у власному соку без кісточок
Замісити м'яке тісто і розділити на 16 частин.
Винести на 2 години на холод. Або в холодильник, якщо у Вас не зима.
Вишні от-цідити на сито.
Розкотити 15 частин смужками 15см - довжина, 3-4см - ширина.
Покласти на смужку вишні в ряд.
"Защіпнути"
Одну частину залишити без вишень. Вона піде крихту для торта.

Крем:
  1. 200 гр. вершкового масла
  2. 1 ст. цукру
  3. 800 гр. сметани (1 кг сметани і відціджувати через марлю протягом 12ти годин)
Всі інгредієнти збити міксером.
Збирання торта:

На блюдо викласти 5 паличок. Намазати крем.
Зверху 4 палички - крем.
3 палички - крем.
2 палички - крем.
1 паличка - весь "дах" перемазати кремом і посипати крихтою.
Альтернативні назви:   
Торт "Монастирська хата" з вишнями ("Монастырская изба" с вишнями)
Торт "Дах" ("Крыша")


Немає коментарів:


Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready