Тісто:
- 1 пачка вершкового маргарину (250 г)
- 200 г. сметани
- 1 ч.л. соди погасити оцтом
- 2 склянки борошна
- сіль
- 1 банка літрова вишень у власному соку без кісточок
Винести на 2 години на холод. Або в холодильник, якщо у Вас не зима.
Вишні от-цідити на сито.
Розкотити 15 частин смужками 15см - довжина, 3-4см - ширина.
Покласти на смужку вишні в ряд.
"Защіпнути"
Одну частину залишити без вишень. Вона піде крихту для торта.
Крем:
- 200 гр. вершкового масла
- 1 ст. цукру
- 800 гр. сметани (1 кг сметани і відціджувати через марлю протягом 12ти годин)
Збирання торта:
На блюдо викласти 5 паличок. Намазати крем.
Зверху 4 палички - крем.
3 палички - крем.
2 палички - крем.
1 паличка - весь "дах" перемазати кремом і посипати крихтою.
На блюдо викласти 5 паличок. Намазати крем.
Зверху 4 палички - крем.
3 палички - крем.
2 палички - крем.
1 паличка - весь "дах" перемазати кремом і посипати крихтою.
Альтернативні назви:
Торт "Монастирська хата" з вишнями ("Монастырская изба" с вишнями)
Торт "Дах" ("Крыша")
Немає коментарів:
Дописати коментар