MYCSS

2020-09-20

Осінь, квасимо помідори.

Вимощуємо у каструлю спеції:

Листи хрону, чорної смородини, вишні, парасольки кропу, перець чорний горохом, духмяний перець горошком, зерна гірчиці, зерна коріандру, стрічок гіркого перцю, часник, лавровий лист.
Перестилаємо помідори шарами зі спеціями.

Робимо розчин розсолу на 1 літр 70 грам повареної солі (не йодованої).
І так поступово заливаємо помідори у каструлі до верху.

Сіль - 70 грам на 1 літр води.
 

Накриваємо чистою ганчіркою, з тарілкою всередині у ролі кришки

Поверх тарілки кладемо щось важке

Пройшов певний час, смакуємо.


 

Немає коментарів:

Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready