MYCSS

11 листопада 2015 р.

Заміна лампи мікрохвильової печі LG на патрон E14 та використання LED лампи.

Так сталося,  придбав світлодіодну LED лампу (3014-64 LED 220V) у патроні E14 для освітлення, але виявилося що продавець при описі зробив завищенні показники у параметрах освітленості і ця лампа не підходить до ванної кімнати за яскравістю. Після відкриття сперечання продавець таки погодився повернути кошти, і лампа залишилася у мене. Ось і стала потреба де її можна використати, і стала у нагоді мікрохвильовка.  Так як для вирішення сперечань прийшлось знімати порівняльне відео, то у своїх коробках знайшов старий патрон під лампу E14, і зараз його і використаю при заміні лампи мікрохвильової печі LG.

Мікрохвильова піч LG використовує спеціальну лампу LG 6912W3B002J, але замінити її на патрон з різьбою дуже легко так як діаметр підходить. Для цього необхідно треба трохи підігнути  край отвору щоб різьба могла почати закручуватися. 

 Далі потрібно зробити клеми, якщо у Вас не має готових, я зробив вирізавши з кришки консервної банки, так як не давно робив супчик.
Далі закручую світлодіодну LED лампу 3014-64 LED на 220В. За моїми вимірами сила споживання струму лампи 30мА, хоч вона і без маркування але по споживанню вона десь 6W, а освітлення десь на 3W. Світлодіодна лампа має при зйомці на відео досить велике мерехтіння, тому думаю використовують у електроніці півперіод від 50Гц. Порівнюючи з лампою LED Maxus Sakura, небо і земля, у Maxus ні якого мерехтіння.
Результат освітлення при встановленій LED лампі.
Але є питання: світлодіоди залиті силіконовим наповнювачем, що з ним буде при тепловому нагріванні коли використано буде режим гриль чи конвекція. З часом це я з'ясую - зажарю не веретені курочку.
P.S.: Перевірив - перші тестування лампа витримала.
P.S.: Не пройшло і пів року  як китайська світлодіодна лампа вийшла з ладу, вигорів один світлодіод. Повернув стару лампу до мікрохвильової печі.

Немає коментарів:

Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready