11 червня 2014 р.

Окрошка

Окрошка
  • зелений лук і кріп (дрібно покришити) посолити
  • 3 шт. яйця (покришити соломкою),
  • 150 г ковбаси типу варена "Докторська" (покришити соломкою)
  • 150 г шинки (покришити соломкою)
  • 2 шт картоплі відварені в мундирі і охолоджені (покришити соломкою)
  • 2 шт. огірка (очистити від шкірки) (покришити соломкою)
  • 3 шт. редиски (покришити соломкою)
  • 1,5 чашки (450 мл) кефіру 2,5%
  • 800 мл води
  • Сік 1 лимона (можна 1/2 лимона)
  • 2 столові ложки (з гіркою) майонезу або сметани

Сіль за смаком. Для швидкого охолодження, в тарілку можна додати кубики льоду. Кількість інгредієнтів можна зменшувати або збільшувати, додавати або прибирати за своїми смаковими характеристиками. Я редис не можу їсти і собі в порцію окрошки не додають. Кефір можна брати 1% (він більш рідкий). Але мені подобається окрошка більш насичена :) Їсти охолодженою. 
Приємного апетиту!
ковбаса варена "Докторська" покришена соломкою

Два огірка (очистити від шкірки) (покришити соломкою)


3 яйця (покришити соломкою)


картоплі відварені в мундирі

зелений лук і кріп

редис

кефір 2,5%

вода,  лимон

картоплі відварені і охолоджені (покришити соломкою)

Викласти ковбасу, яйця, зелень, огірки

Перемішати ковбасу, яйця, зелень, огірки

майонез "Мак Май"

Додати подрібнену картоплю

редис (покришити соломкою)

Чашка кефіру

Додати кефір

Додати майонез

Додати води, перемішуючи


Додати соку лимона

За бажанням додається редис

Готова окрошка

Смачного !

Немає коментарів:


Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready