6 січня 2013 р.

Ласощі до чаю - Різдвяне печиво






Різдвяне Печиво

  • Маргарин-250 гр
  • Сир-500 гр
  • Яйця-2 шт
  • Борошно-2,5 склянки
  • Сода-1 ч. ложка погасити оцтом 
  • 1 пакетик 10 гр. ванільного цукру
  • Цукор, сіль - за смаком
Замісити тісто, дати постояти в холодильнику 30 хвилин, розкочувати коло і вирізати формочками печиво. Печиво обмокати в цукрі і викласти на лист, застелений папером для випічки. Пекти в добре розігрітій духовці 200С 20-30 хвилин

Немає коментарів:


Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready