MYCSS

27 травня 2013 р.

Архів мобільних телефонів нашої сімї

Ера мобільних телефонів для мене почалася зі службової необхідності, тому був придбаний по контракту Kyivstar - телефон Siemens C35i.
Siemens C35i
Це був час оплати вхідних дзвінків десь у районі 5 грн (1$) за хвилину.
За рік, перейшов з контракту на PrePay-д, придбав Data Cabel, замінив функціонал та оформлення тем альтернативними пошивками. Акумулятор NiMH замінив на Li-Ion. Працює і досі у знайомих, у якості GSM модуля.


Для  коханої придбав до річниці весілля - класику свого часу Nokia 3310. Телефон бомба, відпрацював у коханої, після заміни батареї пропрацював ще й у тещі.  (працює і досі).
Nokia 3310

Наступна черга була старшої доньки, Samsung А800. Куплений у студента. Яка ж лялечка. Маленький, Практичний... Сам використовував як другий телефон після доньки.
До нього би хотіли взяти теж маленький телефон Panasonic A100, але при тестуванні не сподобалося звучання у одному з варіантів що ми перевіряли.

Samsung А800
Panasonic A100
Для коханої наступною спробою був телефон Samsung C200. Але від трохи бився "током", і ми з великою напругою повернули його.
Samsung C200
Далі був у коханої Nokia 1101
Nokia 1101

Шукали ми для коханої наступний телефон, це повинна бути "розкладачка" з одною умовою передній екран повинен бути чорно-білим. Знайшли - LG C3400. Ах як би не мала кількість пам'яті 16Мб, або можливість встановлювати карти пам'яті. З плюсів, mp3 плеєр, караоке, та вбудований автовідповідач з записом відповіді.
Був в сервісі з проблемами підвищеного споживання, але краще не був би, до сервісу камера працювала ідеально для своїх 0,3 мп. Працює і досі у коханої як другий телефон.
LG C3400
Надалі я собі придбав Sony Ericsson K750i, але органайзер був дуже не вдалий, і тому повернув телефон і замінив з доплатою на Nokia 6230і, але не сподобався теж - повернув кошти. Камера не дуже.
Sony Ericsson K750i
Nokia 6230і
А потім спонтанно, добре що придумали кредитки, придбав спрощену версію - Nokia 6021. Головне в ньому для мне було, відсутня камера, EDGE, і дуже велика робота від батареї, зараз він у мене як другий телефон, з рідною батареєю я заряджаю десь раз на неділю, інколи просто забуваю робити це.
Nokia 6021

У свій час для резервного каналу інтернет було придбано термінал CDMA, LG CDMA TD-636.
Зараз використовується як домашній міський телефон. Та і резервний канал, підключається до роутера через USB. Проблеми підібрати батарею, не усі сумісні батареї вмикалися у телефоні.

LG CDMA TD-636


Молодшій донці купили Nokia 1110, дуже сподобався кохані і вона собі придбала червоненький Nokia 1110 зараз працює у тещі.
Nokia 1110
Надалі у старшої доньки з'являється необхідність для спілкування з друзями більш сприятливий оператор, тому придбали їй двох картковий  Fly Duos з одночасно пацючими GSM модулями.
Відпрацював до механічних пошкоджень і заміни на інший дуос але смарт :)

Fly Duos


Молодша донька отримує LG KG195, досить надійний, відновися після потоплення.

LG KG195


У час коли молодша донька потопила собі телефон, придбали їй на заміну LG KР 199, але їй відновили LG KG195, і тому цей термінал достався дружині.

LG KР199
Для службового використання, отримав Nokia E51, і нічого іншого мені поки що не потрібно тільки батарею нову хіба що. Використовується і зараз.


Nokia E51
Молодша донька отримує Samsung Gio S5660, але з часом десь відходить контакт сенсорної панелі, і частина екрану стає не чутливою, але ремонтується певними "слов'янськими" засобами. Використовується нею майже постійно. Рідна батарея у такому режимі не витримала 2 роки. Тому придбав у Китаї для неї більш потужну батарею на 2850 mA/h.

Samsung Gio S5660
Для старшої доньки довго чекали виходу одного з перших дуос смартфонів, і дочекалися моделі LG P698 Dual Sim. Отримали, використовується і зараз. Деякі описи пов'язані з нашими смартфонами описані тут.


LG P698 Dual Sim
Ось така історія використання, якщо не описати то ні не помітити скільки барахла купується нами.

Немає коментарів:

Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready