Салат "Кобра"
Викладаємо продукти шарами і оформляємо у формі змійки. Шари перемащуємо майонезом.1-й шар: печінка 500 гр. відварити і натерти на середній тертці
2-й шар: яблучко 1 шт. порізати соломкою
3-й шар: яйця 2 шт. відварити потерти на середній тертці
4-й шар: гриби печериці 300 гр. пережарити з однією середньою цибулиною
5-й шар: сир твердий 300 гр. потерти на середній тертці
На шари використовуємо тільки 3/4 від кількості продуктів. 1/4 піде на оформлення тулуба.
Виклавши хвіст, далі викладаємо середину змії повторюючи шари. Голову і капюшон КОБРИ ліпимо з тертого на терці сиру змішаного з майонезом (можна додати трохи часнику, давленого на часничницю). Зверху посипаємо волоськими горіхами. Прикрашаємо на свій розсуд. Корона з яйця. Мова-морква. Очі-шматочки грибів.
Немає коментарів:
Дописати коментар