16 квітня 2012 р.

Пампушка на формочку














Пампушка на формочку

2 яйця збити, 1 стакан кефіру, 1/2 ч.л. соди, 1 склянка борошна - все перемішати.

Цукру додавати не потрібно. Пампушки в кінці посипаються цукровою пудрою.

Для смаження можна використовувати будь-яку рослинну олію або кулінарний жир. Жир розтопити (якщо він у пачці).

Прогріти масло (жир) до температури кипіння. Опустити туди формочку і нехай добре (дуже добре) розігріється. Столовою ложкою наливати в форму тісто і опускати в киплячу олію.

Тримати форму з тестом в олії до тих пір, поки пампушка сама не відстане. Якщо прогрілася добре форма, то пампушка відстає добре. Підсмажити з одного боку, потім перевернути на іншу.

Остиглі пампушки посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!


Немає коментарів:


Коли забув ти рідну мову, біднієш духом ти щодня...
When you forgot your native language you would become a poor at spirit every day ...

Д.Білоус / D.Bilous
Рабів до раю не пускають. Будь вільним!

ipv6 ready