Пампушка на формочку
2 яйця збити, 1 стакан кефіру, 1/2 ч.л. соди, 1 склянка борошна - все перемішати.
Цукру додавати не потрібно. Пампушки в кінці посипаються цукровою пудрою.
Для смаження можна використовувати будь-яку рослинну олію або кулінарний жир. Жир розтопити (якщо він у пачці).
Прогріти масло (жир) до температури кипіння. Опустити туди формочку і нехай добре (дуже добре) розігріється. Столовою ложкою наливати в форму тісто і опускати в киплячу олію.
Тримати форму з тестом в олії до тих пір, поки пампушка сама не відстане. Якщо прогрілася добре форма, то пампушка відстає добре. Підсмажити з одного боку, потім перевернути на іншу.
Остиглі пампушки посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар